Яхти

Ние представляваме на Българския и Балканския пазар един от водещите европейски застраховател на яхти:

Яхти

Пантениус са специализирани в застраховането на лодки, осигурявайки по-доброто цялостно покритие за всички видове моторни лодки или ветроходни яхти. Предлагт надеждно застрахователно покритие за цял свят, ексклузивно обслужване на искове и 24/7 съдействие. Благодарение на опита си създават мрежа от филиали и партньори по цял свят, за да осигурят образцово обслужване на клиентите и да ускорят процедурите в случай на щета.

Това означава, че можете да се наслаждавате на свободното си време със семейството и приятелите си на своята лодка, докато плавате в Черно море, Средиземно море или навсякъде по света!

Ние от Акорт застрахователен брокер, ще се радваме да Ви съдействаме и да осигурим индивидуална застрахователна защита за Вашата яхта. Поискайте оферта или се свържете с нас за да научите повече за преимуществата при нас.

Нашите предимства с Пантениус:

… наистина да бъдете разбрани!

При нас разговаряте със застрахователни експерти от яхтинг индустрията, а не просто с анонимен кол център. Това означава, че ние разбираме нуждите на ветроходците и собствениците на моторни лодки. Ние не просто Ви даваме най-добрия съвет, ние Ви даваме много практически съвети за предотвратяване на щети, за безопасност, за съхранение на плавателния съд през зимата и много други.

… да имате застрахователно покритие при един от най-популярните яхтени застрахователи!

Повече от 100 000 собственици се доверяват яхтена застраховка от Pantaenius. Станете клиент на Pantaenius и ще можете също да се възползвате от най-надеждните застрахователни решения на пазара. Разбираемите, справедливи и прозрачни условия Ви улесняват да решите кое е най-добро за Вас, при нас няма подводни камъни.

… да имате застрахователно покритие, което да отговаря на Вашите индивидуални изисквания!

Колкото индивидуални са Вашата лодка или яхта, толкова индивидуални могат да бъдат и изискванията към застрахователното покритие. Заедно ще намерим решението, което отговаря на Вашите нужди. Независимо дали искате да се защитите срещу частична щета или пълно погиване, или може би търсите разширено застрахователно покритие за Вашите вещи и/или оборудване на борда, с Pantaenius Вие сте в безопасност.

… никога няма да сте сами при спешни случаи!

Ние сме до Вас, когато имате нужда от нас. При спешен случай можете да се свържете денонощно с експерти по щети от Call center на Pantaenius . Той е създаден за да Ви съдейства  със съвети, опит и мрежа от 35 000 контакта по целия свят. При сериозни случаи се предприемат незабавни действия, за да минимизираме всяка щета.

… да спестявате реални пари!

Като посредник на яхтени застраховки с десетилетен опит, ние заедно с Pantaenius имаме несравним поглед върху пазара, когато става въпрос за оценка на ветроходни яхти и моторни лодки. Ние заедно с Pantaenius предлагаме изгодни цени за членове на много асоциации по водни спортове, за множество видове плавателни съдове и избрани зони за ветроходство. С нас можете да спестите реални пари